Sztárok aurája

2006.08.13. 11:43 sisso

Alexa és Bojána

Ahogy Alexa, Papp Bojána dokumentumfilmjének Friderikusz és Fábry rajongó főhőse mondja, a lényeg, hogy belekerüljünk a sztárok aurájába. Ezen a napon elhatároztuk, hogy belekerülünk. Említett filmmel indul a nap, majd Bojána és a főhős mesél egy keveset a filmkészítés körülményeiről.

Alexa a rajongó egyébként az egész napot tisztességesen végig is üli a sátorban, hiszen ma itt csupa ismert arc fog szerepelni. Kicsit telezsúfoltuk beszélgetésekkel a programot, de úgy tűnik ez senkit nem zavar abban, hogy tömegszereplőt játsszon a „Szellemvasút Tent” széksoraiban.

Vámos Miklós kétségtelenül a legnépszerűbb ma, nem is tudom hirtelen hogyan került ide ennyi nyugdíjas, de tény, hogy a nagy sztoritellernek hordják dedikáltatni a könyveket és van olyan fiatal, aki a tornacipőjét szignáltatja vele. Vámos az egyetlen vendégünk, aki állva beszéli végig a vele nyílt színen készülő interjút.

Médiaszereplésről, családi múltról, mindenről szó van, még arról is, hogy ő miért tartja londoninak magát.

Bombera Kriszta kicsit kakukktojás a mai napban, ő az egyetlen, aki itt nem a szórakoztató műsorokban utazik. A híradó erkölcséről, az erőszakról, az Amerikában töltött évekről és a televíziós életformáról mesél, nagyon érdekeseket.

Para és Háy

Többet nem is mondhatok róla, mert elfogult vagyok.

Para-Kovács Imre, mivel sietnie kell és időben megjött, egyedül kezdi a következő show-t arról, hogyan lett ő szubkulturális arcból médiasztár. Abszolút hozza a formáját, és nem hazudja, hogy hisz a műfajban, valamint nem hajlandó a tömegkultúrától elhatárolni magát.

A Magyar Narancs újságíróból lett kereskedelmi televízió punkon remekül szórakozik a közönség. Furcsa, hogy a televízióban nem tudja ezt a formát hozni, de azt mondja, hogy a vásárolt közönségnek vagy a kameramannak ő képtelen.

Bombi és Soma
Így történt, hogy a későn érkező Soma külön szereplő lesz, ami nem baj, mert, bár mindketten az FMK meg a Tilos az Á leple alól bújtak elő, ma már más a közönségük és szóhoz sem jutnának egymástól.

Soma elviszi az egészet a felnőtté válás felé, hogyan kerül ki az életéből a perifériára és sűrítve minden, ami eltakarja a szemét, az ezotériától a botrányhősnek lenni életformáig. A legjobb sztorikat a gyerekeiről meséli, de ezzel már csak így vannak a rákendroll édesanyák.

Naszlady Éváék felolvasó színházának csak az elejét láttam, de az volt, aminek hirdettük: felolvasás egyfajta színész iskola szerint, se több, se kevesebb.

A Rádióheadről sem mondhatnám, hogy feldobott, nem is igazából koncertzenekar. Viszont lett egy új pólóm, vöröscsillagos, a Bombera vette nekem. Ebben majd jól elvegyülhetek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr9412317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltu · http://zen-taxi.zsoltu.hu 2006.08.13. 17:58:24

zen-taxi.zsoltu.hu/?p=293
írtam. szólok. és ha valaki tudná, hogy mi a pontos címe és ki a szerzője a naszlady éváék által felolvasott utolsó darabnak, akkor megköszönném, ha elküldené mailban.
zsoltu kukac zsoltu pont hu.
süti beállítások módosítása